Kóbor Léna szívét meghódította a szerelem

Az Omega együttes legendás énekesének, Kóbor Jánosnak a lánya, a 17 éves Kóbor Léna, izgalmas hírekkel érkezett az RTL Reggeli műsorába. A fiatal tehetség nemcsak családi nyaralásáról és zenei terveiről, hanem friss szerelmi élményeiről is mesélt a műsorvezetőknek.

A pénteki adásban Peller Mariann és Papp Gergő kérdezte ki Lénát, aki elárulta, hogy Máltán töltött időt a családjával, ahol elsősorban nővérét kereste fel, de egy barátnője is csatlakozott hozzájuk. A sziget felfedezése közben Léna egy titokzatos fiúval ismerkedett meg, akivel kapcsolatuk egy szórakozóhelyi találkozás után kezdett kibontakozni.

A zenei pályán is aktív Kóbor Léna, aki elmondása szerint Hadas Alfréddal, az X-Faktor és a Sztárban sztár leszek! ismert rapperével közösen kezdett dalokat írni. A műfajok tekintetében a pop, hip-hop és r'n'b stílusokban mozognak, és már csak néhány simításra van szükség a dalok befejezéséhez.

A szerelem terén is új fejezet kezdődött az énekes lánya életében. Léna születésnapján találkozott először azzal a fiúval, aki később felhívta, és a beszélgetések során közeledtek egymáshoz. A kapcsolatot anyukája is támogatja, ami Léna számára fontos visszajelzés lehet. A fiatal tehetség korábban még úgy nyilatkozott, hogy bár a bulikban próbálkoznak nála fiúk, még nem találta meg az igazit, de úgy tűnik, ez most megváltozott. Kóbor Léna a Reggeli műsorban elmondta, hogy a szerelemről is írt már dalt, mivel nemrég rátalált a szerelem, és a születésnapján ismerte meg jelenlegi kedvesét.