"Talán soha sem fogom felfogni..." - Balogh Edina szíve gyászba borult

Balogh Edina édesanyja több mint három évig küzdött a rákbetegséggel, de sajnos nem tudott felülkerekedni a betegségen. A színésznő számára még mindig mély fájdalommal tölti el az édesanyja elvesztése, és úgy érzi, hogy sosem fogja teljesen feldolgozni a történteket. Legutóbbi Instagram-posztjában egy olyan fotót osztott meg, amelyen saját vonásai az édesanyja fiatalabb korában mutatott vonásaira emlékeztetik.

Balogh Edina, a Barátok közt egykori színésznője nehéz időszakon van túl, hiszen édesanyja hosszú harcot vívott a rákkal. Az édesanyja elvesztése különösen megviselte, mivel ő volt számára a legfontosabb. A koronavírus-járvány idején is mellette állt, és mint mondta, nem az éttermek bezárása okozta számára a legnagyobb problémát.

Négy évvel később is folyamatosan gyászolja édesanyját. Az Instagramon megosztott bejegyzésében szívszorító sorokat írt: "Még most sem hiszem el, hogy Anyukám nincs többé... Talán soha sem fogom felfogni... De találtam egy fotót magamról, ahol pont olyan minden vonásom, mint az ÖVÉ volt ennyi idős korában...! Azt hiszem, mi 'Anyák', itt a jelenben fel sem tudjuk fogni, mit is jelentünk gyermekeinknek..." - írta a posztjában.