Jennifer Lopez a nyarat Olaszországban tölti

Jennifer Lopez éppen egy luxusjachton sütteti magát Olaszországban, miközben férje, Ben Affleck nélkül tölti a nyarat. Az énekesnőt fürdőruhában kapták lencsevégre, amint élvezi a kiruccanást, és a videón is látható, ahogy a hajó hátsó részén pihen.

Jennifer Lopez úgy döntött, hogy több időt szán a pihenésre és családjára, ezért lemondta a turnéját és Olaszországba utazott. Az nlc értesülései szerint az énekesnő a fellépések helyett az itáliai nyarat választotta, és jól érzi magát a vakáció alatt.

A kapcsolatuk állapotáról szóló hírek szerint Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága válságban lehet. A Blikk korábbi beszámolója alapján csak pletykák keringenek a párról, és bennfentes források szerint problémák adódtak közöttük. Egy ismerősük elmondása szerint még álomotthonukat is eladásra bocsátották, és Affleck már elköltözött, hogy a munkájára és a gyerekeire koncentrálhasson. A bennfentes szerint bár a szeretetük soha nem fog megszűnni, de úgy tűnik, nem tudnak egymáshoz alkalmazkodni.