„Ezek a Csobot(h)ok tudnak valamit” – Istenes Bence és Csoboth Kevin közös fotója

A magyar válogatott drámai győzelmet aratott Skócia felett a vasárnapi mérkőzésen, ahol Istenes Bence is szurkolt a csapatnak, és egy közös fotót is posztolt Csoboth Kevinnel, a győztes gólt szerző játékossal.

Vasárnap este a Stuttgart Arenában került sor a Skócia elleni mérkőzésre, ahol a magyar csapat Varga Barnabás sérülése ellenére is képes volt győzni. A hosszabbítás 10. percében Csoboth Kevin góljával 1-0-ra nyertek a magyarok. A meccsen jelen volt Istenes Bence is, aki a győzelem után a pályán ünnepelte a sikert, és közös fotót készített Csoboth Kevinnel és Botka Endrével.

Istenes Bence, aki évek óta Csobot Adél énekesnővel alkot egy párt és két közös gyermekük is van, Instagram-oldalán osztotta meg a közös fotót, és lelkes üzenetet fűzött hozzá: "Otttttttttt van 💪💪💪💪💪💪💪🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺 Ezek a Csobot(h)ok tudnak valamit 😄😄😄😄" – írta a képhez.

A népszerű műsorvezető gyerekkora egy részét Németországban töltötte, és a világversenyeken a magyarok mellett a németeknek is szokott szurkolni, de az Eb-n természetesen a magyar válogatottért szorított. Istenes Bence a barátjával, Marics Petivel és néhány másik társával együtt, magyar mezbe öltözve érkezett a stuttgarti stadionba, ahol ötvennégyezer emberrel együtt torkaszakadtából drukkolt a csapatnak. A műsorvezető minden korábbi vereség ellenére hitt a csodában, és a magyar válogatott győzelmével megőrizte a továbbjutási esélyét is.

Eközben Majka, aki jelenleg családjával nyaral, egy ír kocsmában követte figyelemmel a meccset. A rapper egy Instagram-történetben jelentkezett be, ahol elmondta, hogy rajtuk kívül csak skótok voltak a bárban, akik a közvetítés végén megdobálták őket. Majka a mérkőzést követően egy posztban méltatta a válogatott teljesítményét: "Még jó, hogy Kevint csak a Reszkessetek betörőkben hagyták otthon 💜💜❤️❤️❤️ Gyors felépülést, Barnabás ❤️❤️ Gratulálok! Kemény menet volt!!!❤️❤️" – fogalmazott.