Szolgálati Teslát kaptak a dubaji zsaruk

A dubaji rendőrség flottáját egy újabb különleges járművel bővítették, méghozzá egy Tesla Cybertruck szolgálati verziójával, amely a fényűző rendőrautók sorát gazdagítja.

Dubaj rendőrsége nemrégiben avatta fel az első Tesla Cybertruck szolgálati változatát, amelyet egy amerikai cég már korábban bejelentett, hogy az év végén fog kiszállítani. Azonban egy arab vállalkozás gyorsabb volt, és így a dubaji rendőrség már büszkélkedhet az első ilyen járművel flottájában.

A dubaji rendőrség híres arról, hogy luxusjárműveket használ szolgálati célokra, mint például Bugatti, Lamborghini és Bentley modelleket. Azonban ezeket a különleges autókat nem elsősorban bűnüldözésre használják. Céljuk, hogy kapcsolatot teremtsenek a polgárokkal és növeljék az ország idegenforgalmi vonzerejét. Emellett a rendőrség egy telefonos szolgálatot is működtet, ahol érdeklődni lehet arról, hogy mikor és hol tekinthető meg a Ferrari, a Lamborghini vagy éppen a Cybertruck, amelyekbe a gyerekek és felnőttek egyaránt beülhetnek.