Egy igazán csajos mobil, amelyhez világhírű divattervező álmodott kapszulakollekciót

A HMD Pulse Pro – amely kategóriájában egyedülálló, 50 megapixeles szelfikamerával debütált – a nyár sztárja lehet, hiszen a nyaralások alkalmával nem csupán stílusosak lehetünk, de szuper fotók is készülhetnek.

A kifejezetten a Pulse készülékekhez készült "Phonecore" kapszulakollekciót a londoni divathét sztárja, Sinead Gorey tervezte. A kollekció célja, hogy minden eddiginél közelebb hozza, kiegészítse és önálló divatelemmé emelje az okostelefonokat – úgy, ahogy azt korábban egyetlen divatmárka sem merte.

A telefon egyébként nagyon könnyű, még egy női kézben is kényelmesen tudjuk tartani, viszont érdemes már az első percben egy hasonlóan stílusos tokot is venni rá, mert a műanyag borítás sérülékeny lehet.

Egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés - ez jellemzi magát a telefont, a hozzá készült kapszulakollekció pedig szintén színes, stílusos, lendületes, és minden megtalálható benne, amire csak szükségünk lehet, ha igazán stílusosan szeretnénk megjelenni nyaraláskor, vagy egy kerti partin.

A gleccserzöld, mélytenger és alkonylila színekben kapható HMD Pulse Pro mellé ráadásul a különleges design-hoz passzoló, hasonlóan ízléses kiegészítők is járnak: a gleccserzöld színű Pulse Prohoz külön megvásárolható egy hasonló színű töltő is, hogy ne rontson bele az összképbe egy unalmas, fehér kábel.

Soha nem volt még ennyire egyszerű egy szelfi!

Csak dobjon fel egy peace vagy egy like jelet, és már kattan is a kép – sőt, akár ketten, közösen is összehozhatnak egy szívet, hogy még egyszerűbbek legyenek a csapatfotók.

Az AI Super Portrait móddal pedig végre az átbulizott éjszakáit is kristálytisztán nézheted vissza – nem kell többé másnap vaksötét, elmosódott képeken kutatni, hogy most vajon éppen kit (vagy mit) ábrázolnak az éjszaka leple alatt készült tartalmak.

Régi-új trend: inkább javítanánk, mint cserélnénk

A CCS friss európai kutatása alapján egyre fontosabb számunkra a javíthatóság: az emberek 55%-a inkább megjavítaná a meglévő telefonját, minthogy új készüléket vegyen, sőt, a megkérdezettek 47%-a hajlandó lenne kicsivel többet is fizetni egy fenntartható készülékért. ​

Az Egyesült Királyságban megkérdezett Z generációsok 41%-a pedig nagyobb valószínűséggel vásárolna meg egy olyan telefont, amiről tudja, hogy akár otthon is megjavíthatja.

Az új HMD Pulse szériát úgy tervezték, hogy bárki könnyedén megjavíthatja őket. Az “első generációs javíthatóságnak” köszönhetően többé nem kell szervizbe rohanni az összekarcolt kijelző, az elhajlott töltőbemenet és az elfáradt akksi miatt – csak egy iFixit szerelőkészletre, egy interneten elérhető, rövid útmutatóra és egy kis önbizalomra lesz szüksége a megjavításukhoz. Higgye el, menni fog!