Tóth Tímea őszinte vallomása

Tóth Tímea, a 152-szeres válogatott kézilabdázó, az RTL Fókusz című műsorában beszélt a pályafutása befejezése utáni időszak nehézségeiről és személyes tragédiáiról. Elmesélte, hogy 25 hetesen született első kisfia, Lacika öt évvel ezelőtti elvesztése után hogyan dolgozta fel a gyászt, valamint beszámolt a mellrákkal való küzdelméről és a lombikprogram segítségével született egészséges kislányáról, Liliről.

Tóth Tímea elárulta, hogy a rákbetegsége alatt kezdte el feldolgozni kisfia elvesztését, mivel korábban nem volt lehetősége meggyászolni őt. Az onkopszichológusnál töltött idő alatt 2-3 héten keresztül beszélgettek Lacikáról, és ezalatt az idő alatt folyamatosan sírt a foglalkozásokon. Úgy érzi, ekkor sikerült végre elgyászolnia fiát, és most már sokkal jobban tudnak rá emlékezni.

A sportolónő jelenlegi életét kislánya, Lili nevelése tölti ki, amit nagyobb kihívásnak tart, mint élsportolói pályafutását. Tímea a jövőbe tekint, és úgy véli, hogy a gyermeknevelés új fejezetet nyitott az életében.