Tornóczky Anita gömbölyödő pocakját mutatta meg

Decemberben érkezik Tornóczky Anita első gyermeke, egy kisfiú. Az öt évig tartó próbálkozások és egészségügyi akadályok után a második lombikprogram hozta meg a várt eredményt.

Tornóczky Anita és párja, Miklós hosszú évek óta szerettek volna gyermeket, és öt év próbálkozás után a második lombikprogramjuk sikeres volt. A műsorvezető korábban már átélt egy spontán terhességet, amely sajnos nem maradt meg, de ez megerősítette benne, hogy van esélye állapotos lenni. A nehézséget az jelentette, hogy számos orvosnál járt, akik különböző problémákat feltételeztek és más megoldásokat javasoltak, többek között diétát és gyógyszereket is.

A kismama a gólyahír közzététele óta rengeteg szeretetteljes üzenetet és gratulációt kapott, amelyekért hálás. Instagram-oldalán megosztott egy fotót gömbölyödő pocakjáról, és ezzel együtt köszönetet mondott a sok jókívánságért. Külön kiemelte, hogy azoknak a hölgyeknek, akik lombikbébi programmal (IVF) kapcsolatos információkat kérnek, igyekszik mielőbb válaszolni.

Tornóczky Anita hangsúlyozta, mennyire hálás a bizalomért, amit az emberek felé mutatnak, és köszönetet mondott a támogatásért. A műsorvezető és párja így az újévet már hármasban köszönthetik, hiszen a kisfiú várhatóan decemberben érkezik a világra. A 16. hétben járó Anita egy ideig titkolta a terhességét, de most már szeretné felszabadultan kiélvezni a terhesség minden pillanatát.