Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé bemutatták kéthónapos kislányukat, Aurora Annt

Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé májusban üdvözölhették első közös gyermeküket, aki az Aurora Ann nevet kapta. A kislány születése óta eltelt két hónap, és a szülők ebből az alkalomból közös fotót osztottak meg róla az Instagramon.

Shane Tusup, aki az apai örömök mellett a Sztárbox következő évadára is keményen készül, korábban elmondta, hogy bár nem tervezték ilyen hamar szülői örömök elé nézni, a baba érkezését mindketten izgatottan várták. Az úszóedző azt is hozzátette, hogy Aurora érkezésével értelmet nyert az élete, és bár azóta semmi sem ugyanolyan, mégis jobb nem is lehetne.

A két hónapos Aurora Annról készült fotót a büszke szülők Instagram-oldalaikon osztották meg, ahol a következő szavakkal illették a kislányt: "A mi kis 2 hónapos napsugarunk, Aurora Ann" – írták a bejegyzésben. A rózsaszín ruhácskába öltöztetett Aurora Ann a fotón alig nagyobb még, mint a melléhelyezett plüssállata, de várhatóan hamar lehagyja majd őt a cseperedésben.

Shane Tusup a családi élet mellett a Sztárbox következő évadára készül, ahol férfiközépsúly kategóriában fog megmérettetni magát ismert ellenfelekkel, mint például Danny Blue mentalista, Herceg énekes, Király Viktor énekes, Pápai Joci énekes-műsorvezető, Torghelle Sándor egykori válogatott labdarúgó, Törőcsik Dani tetoválóművész és Veréb Tamás színész-énekes. Az édesapa versenyszellemmel telve készül a győzelemre, és korábban elárulta, hogy a pofonoktól sem fél, sőt, jól bírja az ütéseket.