Schobert Norbi meghatódott a családi nyaraláson

Schobert Norbi, a fitneszguru, életében először látta együtt edzeni mindhárom gyermekét a Maldív-szigeteken, ahol a család jelenleg nyaral. A családfőt mélyen megérintette a látvány, és ezt egy közösségi bejegyzésben is megosztotta.

A Schobert család a Maldív-szigeteken tölti a nyaralását, ahol a közösségi oldalakon keresztül rendszeresen osztanak meg képeket. Schobert Norbi egy nappal később csatlakozott a családjához, és első bejegyzésében arról számolt be, hogy felesége, Rubint Réka élő adásban tartott edzést, míg ő futni ment az edzőterembe. Ekkor tapasztalta meg azt a megható pillanatot, amikor a gyerekei, Lara, Norbi és Zalán, belső motivációból kezdtek el edzeni a háttérben. A fitneszguru a közösségi oldalán osztotta meg ezt az élményt, és egy közös képet is készített gyerekeivel, amelyet "életem fotójának" nevezett.

Schobert Norbert a családi nyaralás előtt a rendőrséggel töltötte az idejét, ahol egykori rendőrként és tiszteletbeli vendégként vett részt egy eseményen. Július 27-én a rendőrség szirénázva érkezett meg a házához, és elvitték a tassi ÁGOTA Táborba, ahol több száz gyermeknek tartott szabadtéri edzést a Bács-Kiskun vármegyei rendőr-főkapitányság felkérésére. Az esemény után azonnal a reptérre indult, hogy csatlakozzon a családjához a Maldív-szigeteken.

A család újraegyesüléséről Rubint Réka is beszámolt az Instagram-sztorijában, ahol egy közös képet posztolt, melyen már mindannyian láthatók. Schobert Norbi a közösségi oldalain keresztül jelezte, hogy már ő is a családjával együtt élvezi a nyarat az egzotikus szigetcsoport egyikén.

Ez a családi nyaralás nem egyedülálló esemény a hírességek körében. Jamie Oliver és felesége, Jools Oliver is a Maldív-szigeteken újították meg fogadalmukat tavaly, ahol öt gyermekük is elkísérte őket egy meghitt ceremóniára. Az Oliver család eseménye különleges volt, hiszen a sztárséf és felesége már 24 éve házasok, és a romantikus ceremóniát Las Vegasban, egy Elvis Presley-imitátor által vezetett szertartáson tartották meg, amely még szórakoztatóbbá tette az eseményt. Jools Oliver háláját fejezte ki férje iránt és elmondta, tudja, hogy egy harmadik fél is van a kapcsolatukban, utalva az Elvis-mániájára.