Gáspár Győző megható, ám rejtélyes verset írt felesége, Gáspár Bea 50. születésnapjára

Gáspár Bea ötvenedik születésnapját ünnepelte július 28-án, amely alkalmából férje, Gáspár Győző egy saját költeménnyel köszöntötte. A versben Győző az első találkozás emlékét idézi fel, és kifejezi, mennyire különlegesnek tartja feleségét, ám a költemény bizonyos részei rejtélyesek maradnak.

Gáspár Győző Instagram-oldalán osztotta meg a költeményt, amelyben így emlékezik az első találkozásra: „Mikor megláttalak téged a tündöklőn holdfényben, Arra gondoltam, egy Angyal szállt le közénk, Aki a te arcodban jelent meg.” A versben Győző a feleségét a legszebb nőnek nevezi ezen a féltekén, és azt is elárulja, hogy már az első pillanattól tudta, vele szeretné leélni az életét.

A költeményben Győző kifejezi, hogy minden tettét felesége boldogsága érdekében hajtotta végre: „Mindent, mit tettem, érted tettem, Érted, ki nekem a Világot jelenti, Mert Én csak érted élek, hogy lássalak, Nevetni, boldognak lenni és szeretve lenni.”. A versben humoros elemek is helyet kapnak, amikor Győző azt írja: „Habár háttérbe szorultam,🤣🤣 de reményem töretlen, Boldog, Békés életet kívánok neked.”.

Azonban a költemény egy pontján váratlan fordulatot vesz, amikor Győző így folytatja: „Nem bánom azt, ha nem én szeretlek, De remélem a párod gyengéd lesz,”. Ez a rész több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol, és a közösségi médiában megosztott kommentek sem segítenek tisztázni a helyzetet.

Gáspár Győző nemcsak feleségének, hanem korábban mindkét lányának is írt már verset. A családtagoknak szánt költeményekkel kifejezi szeretetét és tiszteletét irántuk.

A bejegyzésben Győző a következőképpen zárja a verset: „Kívánok minden rossztól mentes, Minden jóval teli életet. BOLDOG SZÜLINAPOT Szerelmem ❤️”. Az őszinte és személyes sorokkal Győző több mint 30 éves házasságukat és a közös életük iránti elkötelezettségét ünnepli. A vershez mellékelt képeken Gáspár Bea talpig vörösben, hatalmas csokor vörös rózsával látható, ami még egy fokkal bonyolultabbá teszi az értelmezést.

A versben vázolt konfliktus eredete, állapota és iránya továbbra is homályban marad, és bár egy hete még a 31. házassági évforduló ünneplése volt porondon, ott szó se esett hasonló dolgokról. Az olvasók és a szerkesztőség egyaránt kíváncsian várják a rejtély megoldását.