Madari jótékonysági koncert botránya

Szandi énekesnő és férje, Bogdán Csaba nem lépett fel a tervezett madari jótékonysági koncerten, mivel szerintük alig voltak jelen a helyszínen, és a szervezés is hagyott kívánnivalót maga után.

Szandi és Bogdán Csaba múlt szombaton egy szlovákiai magyarlakta településen, Madaron adott volna koncertet egy jótékonysági eseményen. Azonban a helyszínre érkezve úgy döntöttek, hogy nem lépnek színpadra, mivel alig voltak jelen és a rendezvény szervezetlenségével is szembesültek.

Az énekesnő és férje elmondták, hogy nem voltak tisztában a rendezvény céljával, és hiányolták az előre leírt feltételeket. Bogdánék elismerték, hogy átvették a fellépésért járó összeget, de hangsúlyozták, hogy kevesebb volt az említett 1500 eurónál, amit hajlandóak visszautalni, ha a szervezők megadják a számlaszámot.

Szandi hozzátette, hogy 35 éves pályafutása során még sosem fordult elő vele hasonló eset, és sajnálja a történteket, kiemelve, hogy mindig is fontosnak tartotta a rászorulók megsegítését. Bogdán Csaba szerint a helyzet méltatlannak és megalázónak bizonyult, és szakmailag hiteltelen lett volna egy futballpályán nyolc ember előtt műsort adni.

A 24.hu megkereste az eseményt szervező Angyali Kezek nonprofit szervezetet. Kallós Daniela, a szervezet igazgatója elmondta, hogy nem kizárólag Szandi-koncertről volt szó, hanem egy jótékonysági koncertsorozatról, ahol több énekes is fellépett, és a többi előadó elégedett volt a hangtechnikával és a szervezés más részleteivel.

Kallós Daniela szerint a koncerten 60 darab jegyet adtak el, és 40-50 önkéntes is jelen volt, így nem igaz, hogy csak nyolc ember lett volna a színpad előtt.

A szervezet igazgatója hozzátette, hogy Szandi egy összekötőn keresztül került be a fellépők közé, és a szerződés is az összekötő és Szandi között jött létre. Kallós Daniela szerint Szandi 1500 euróba került a szervezetnek, és azzal, hogy nem lépett fel, egy óra kiesést okozott a programban. Ezt a kiesést Móré András és Hoffer Dániel töltötték ki, előrehozva a fellépésüket.

Kallós azt is állítja, hogy egyelőre nem történt megkeresés Szandi és Bogdán Csaba részéről a pénz visszautalását illetően. "Kijelenthetem, nem történt Szandiék felől érdeklődés, ahogy a médiában arról nyilatkoztak. Nem hívtak, nem írtak, nem jelentkeztek" – mondta. Azonban Szandi és férje állítása szerint hajlandóak visszautalni a pénzt, ha a szervezők megadják a számlaszámot.