Orbán Viktor erős mondatai a péntek reggeli rádiószózatból

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli rádiószózatában több meghökkentő kijelentést is tett, többek között a háborúról, az Európai Unióról, a migrációról és a genderkérdésről. A legfontosabb állításait összegyűjtöttük.

A Kossuth Rádió adásában Orbán Viktor nem finomkodott, és bőségesen használta a meghökkentő jelzőket, amikor a nyugati világot és Manfred Webert, az Európai Néppárt EP-képviselőcsoportjának vezetőjét ostorozta.

Az alábbiakban Orbán Viktor tíz erős mondatát olvashatjuk a rádiószózatból:

  • A liberálisok, a baloldal és az Európai Néppárt szövetséget kötött, és megállapodott egy olyan programban, amely nem jó Magyarországnak, ez egy háborúpárti koalíció, a wéberiánusok koalíciója, Soros György programját hajtják végre.
  • Soros terve, hogy évi egymillió migránst kell behozni Európába. Soros szívesen ad kölcsönt az európaiaknak, hogy ezt finanszírozni tudják, mert minden szentnek azért maga felé hajlik a keze. Azokról, akik nem szentek, nem is beszélve.
  • Zajlik egy program végrehajtása. Lakosságcsere zajlik Európában. Fehér ember fogy, keresztény, hagyományos, európai ember fogy, és az itt született migránsok, alapvetően a muszlim közösséghez tartozóknak a száma radikálisan nő.
  • Háborúpárti, gazdaságellenes és migrációpárti koalíció jött létre az Európai Unióban. Ennek az élén a Néppárthoz tartozó Manfred Weber úr áll, aki régi ellensége, rosszakarója Magyarországnak, Von der Leyen hozzá képest csak ministránskislány.
  • Az amerikaiak vezetésével, Németország statisztálása mellett a nyugati világ le akarja győzni Oroszországot.
  • Az a kérdés, hogy Szevasztopolban orosz vagy NATO zászló lesz-e majd a kikötőben, erről szól a háború, és a nyugatiak ezt meg akarják nyerni – szerintem ez reménytelen.
  • Azt szeretnénk, ha a családi életforma minél meggyőzőbb lenne, és nem akarjuk ezt fellazítani mindenfajta marháskodásokkal.
  • Lassan már a fotelt, amin ülök, azt is el lehet venni férjül vagy feleségül, nem tudom, az állatok mikor kerülnek sorra, ennek az őrületnek itt nincsen vége.
  • Ez a vonat, az európai szerelvény a háború felé tart. Ha van elég támogatásunk, a kormányt megtámogatják az emberek, és óriási fölénnyel megnyertük ezt a választást, akkor én meg tudom húzni ezt a vészféket. A vonat meg fog állni, és mi magyarok erről a vonatról le fogunk szállni.
  • A masinisztával is beszéltünk, de azt nem tudtuk meggyőzni. Ezt csak Donald Trump, illetve a leendő amerikai elnök tudja majd leszedni a mozdonyról. És akkor az egész nyugati vonat, ami a háború felé robog, megállhat.

Orbán Viktor szavai ismét felkavarták a közvéleményt, és várhatóan további reakciókat fognak kiváltani a belföldi és nemzetközi politikai színtéren.