Az Ötkert szórakozóhely, ahol Magyar Péter balhéba keveredett

Péntek hajnalban Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke egy ismert budapesti szórakozóhelyen, az Ötkertben keveredett verekedésbe. A hely, amely a fiatalok körében különösen népszerű, változatos programokkal és különleges italokkal csábítja a látogatókat.

Az Ötkert a belvárosi éjszakai élet egyik meghatározó helyszíne, ahol a legkülönfélébb zenei stílusok képviseltetik magukat, a latin és reggaeton dallamoktól kezdve a klasszikus R’n’B slágerekig. A szórakozóhely a Szini család vállalkozása, amely a vendéglátóiparban szerzett tapasztalatait hasznosítja. A csütörtöki Cool & Elegant bulihoz dresszkód is társult, és a hölgyek éjfélig ingyen élvezhették a kínált szórakozást. A hely mottója: "Ha buli, akkor Ötkert, ha Ötkert, akkor fancy koktélok".

Az Ötkert itallapja széles választékot kínál, ahol a koktélok fantázianevekkel, mint a Lady Lover vagy a Pornstar Martini, szerepelnek a Top 5-ben. Az italárak a budapesti átlagnak megfelelőek, de a prémium kategóriájú italok, mint például a 0,7 literes Jack Daniel’s Single Barrel vagy a 0,45 literes Grey Goose, akár 400 ezer forintba is kerülhetnek. A VIP szolgáltatásokért is mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a vendégeknek, ahol többféle asztaltípus közül választhatnak, az árak 80 ezer forinttól 420 ezer forintig terjednek. A VIP itallapját külön is megtekinthetik az érdeklődők.

A szórakozóhely házirendje szigorú előírásokat tartalmaz, például az életkorra és az öltözködésre vonatkozóan. A belépést megtagadhatják, ha valaki nem megfelelő öltözetben érkezik, például punk stílusban, vagy ha feltűnő tetoválása van az arcán vagy a nyakán. Érdekesség, hogy napközben étteremként is működik az Ötkert, ahol az étterem.hu oldalon 3.3-as értékelést kapott. Az Index szerint a hely már 14 éve fogadja a bulizni vágyókat, és a New York Times magazin is megemlítette, sőt, a világ TOP 5 klubjai között is szerepelt.