Krausz Gábor és Mikes Anna romantikus olaszországi nyaraláson

Krausz Gábor és Mikes Anna, a sztárséf és a táncosnő, egy romantikus olaszországi nyaralásra utaztak, ahol egy négy csillagos szállodában töltik idejüket, és egy szerelmes fotót is megosztottak a tengerparti szobájukból.

Krausz Gábor és kedvese, Mikes Anna kihasználva a jó időt, Olaszország egyik gyönyörű tengerpartját fedezik fel kettesben. A pár, akik az Ázsia Expressz vadiúj évadában is együtt vettek részt, a Fülöp-szigeteki kalandok után úgy döntöttek, hogy a mediterrán térségbe utaznak. Mikes Anna, a profi táncpedagógus elmondása szerint szeptemberig számos elfoglaltságuk van, de igyekeznek időt szakítani a kikapcsolódásra és többször is terveznek 'elszökni' pihenni. Az egyik legjobban várt úti céljuk a mediterrán térség volt.

A sztárpár jelenleg egy Olasz kis településen tölti a nyaralását, ahol a pálmafák és a tengerpart mellett kapnak lehetőséget a feltöltődésre. Instagram-sztorijukban megosztott fotójukon látható, hogy a szobájukból közvetlenül a mesés tengerpartra nyílik kilátás.