Kempf Zozo súlyos balesete az utcai sportok olimpiai fesztiválján

A TV2 ismert sztárja, Kempf Zozo, komoly sérülést szenvedett az utcai sportok olimpiai fesztiváljának budapesti állomásán. Egy szerencsétlen mozdulat következtében össze kellett varrni a szemét.

Kempf Zozo, aki a Youtube-on több százezer feliratkozóval büszkélkedhet, és az Exatlonban is megfordult, most az utcai sportok olimpiai fesztiváljának budapesti állomásán szenvedett balesetet. A BMX freestyle kategóriában versenyző Zozo egyedüli magyarként a 12. helyen kvalifikálta magát a döntőbe, azonban a kvalifikációs sorozat során megsérült a szeme.

A sérülés ellenére Zozo eltökélt, hogy részt vegyen a következő napi döntőben. A versenyzőt két öltéssel varrták össze, és bár az orvosok tanácsolták, hogy kerülje a napfényt, ne mosolyogjon és ne sportoljon, ő ennek ellenére is folytatni kívánja a versenyt.

A VIII. kerületi Ludovika Campus ad otthont az eseménynek, ahol többek között BMX freestyle, break, falmászás és gördeszka sportágakban mérik össze tudásukat a versenyzők. Zozo a baleset ellenére is pozitívan áll a helyzethez, és köszönetet mondott a támogatásért, amit a közösségi médián keresztül kapott.

A sportoló egy interjúban elmondta, hogy nem a kedvenc pályáján kellett versenyeznie, ami tovább nehezítette a helyzetét. Ennek ellenére sem adja fel, és a holnapi döntőben is ott szeretne lenni, hogy megmutassa, mire képes.