Hunyadi Donatella: A negatív kommentek és a depresszió szélén

Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya, elárulta, hogy az internetes bántalmazások miatt majdnem depresszióba zuhant, de édesanyja tanácsai segítettek neki túljutni a nehézségeken.

Az internetes zaklatás és a közösségi média negatív hatásai nem kerülik el a hírességeket sem. Hunyadi Donatella, aki modellként is tevékenykedik, a ZWorld podcastben osztotta meg, hogy a mai napig sokan támadják megjelenése miatt. Korábban ezek a megjegyzések mélyen érintették, és elmondása szerint közel került a depresszióhoz.

Donatella elmesélte, hogy egy interjú után különösen sok negatív komment érkezett, amelyeket nehezen tudott feldolgozni. Az emberek a szemei távolságától kezdve a mély hangjáig sok minden miatt kritizálták. A fiatal nő szerint a szépség szubjektív, és nem értette, miért írnak az emberek ilyen megjegyzéseket.

A modell bevallotta, hogy a bántó megjegyzések hatására megrendült az önbizalma, és egy időre elveszítette önmagába vetett hitét. Szerencsére családja és az általuk képviselt értékrend segített neki megbirkózni a helyzettel. Kiszel Tünde, Donatella édesanyja, szeretetteljes és megértő nevelési módszereivel adott erőt lányának, hogy ne törődjön a negatív kommentekkel.

Hunyadi Donatella ma már nem foglalkozik a kritikákkal, és azt tervezi, hogy saját gyermekét is hasonlóan szeretetteljes és elfogadó módon fogja nevelni, ahogy azt édesanyja tette vele.