Emlékezés Csollány Szilveszterre

Egy négy évvel ezelőtti fotó került elő az elhunyt olimpiai bajnok, Csollány Szilveszterről, amelyen mosolya ismét felidézi emlékét.

Csollány Szilveszter, aki 2022 januárjában veszítette életét a koronavírus következtében, még mindig hiányzik a sportvilágnak és a rajongóknak. A soproni olimpikon 2021 decemberében került kórházba tüdőgyulladással, majd állapota romlása következtében Budapestre, a Korányi-kórházba szállították, ahol végül lélegeztetőgépre került és vastüdővel tartották életben, mígnem 51 éves korában elhunyt.

Csollány nemcsak kiváló sportoló volt, hanem szerető családapa, hűséges férj és megbízható barát is. Az Exatlon Hungary második évadában nyújtott teljesítményével mindenkit lenyűgözött, amikor fiatalabb versenytársai ellen győztes meccseket vívott ki, és csapattársai is nagyra értékelték személyiségét. Busa Gabi, aki az Exatlon All Star évadában versenyzett, amikor Csollány elhunyt, nemrégiben osztott meg egy emlékezetes képet, amelyen a csapat együtt látható, és amelyen Csollány is szerepel. Az emlék a sportoló halála után is összeköti a csapattársakat, akik gyakran találkoznak ünnepségeken és összejöveteleken, megőrizve ezzel Csollány emlékét.