Bochkor Gábor újra szerelmes!

Pásztor Anna a Retro Rádió reggeli műsorában fedte fel véletlenül, hogy Bochkor Gábor már nem szingli. Az énekesnő édeshármasozna a rádióssal és új kedvesével, amit már egy korábbi születésnapi eseményen is felvetett.

Bochkor Gáborról régóta úgy vélték, hogy egyedülálló, de a jelek szerint újra rátalált a szerelem. Ezt az információt nem maga a népszerű műsorvezető, hanem Pásztor Anna, a többszörös Fonogram-díjas énekesnő árulta el, amikor a Bochkor című reggeli műsor vendége volt.

Pásztor Anna és Bochkor Gábor évek óta jóbarátok, így nem meglepő, hogy az énekesnő részt vett a Bochkor 6X rendezvényen, ahol nemcsak énekelt, hanem köszöntötte is a rádióst. Annak ellenére, hogy eddig csak baráti kapcsolatban álltak, Anna egy édes hármas lehetőségét is felajánlotta Bochkornak, amit a rádióban is megerősített, mondván, hogy ezt Bochkor új párja iránti tiszteletből tenné.

Pásztor Anna viccesen utalt arra, hogy Bochkor még tartozik neki azokért a diákévekért, amikor az énekesnőt reggelente a rádiós műsora kísérte az egyetemre. Ezt a "tartozást" természetbeni fizetéssel, vagyis egy édeshármassal szeretné meghálálni, de mivel tiszteletben tartja Bochkor új kapcsolatát, nem szeretne belefolyni a dolgokba. Emellett felvetette a "B opciót" is, miszerint Bochkor vásárolna neki egy televíziót, de megjegyezte, hogy a kettőt akár kombinálhatják is.

Bochkor Gábor nevetve reagált az énekesnő javaslatára, jelezve, hogy ő mindenben benne van. Pásztor Anna határozottan kijelentette, hogy ő addig elmegy próbálni, Bochkor pedig fejezze be a reggeli műsort, utána pedig találkoznak.

A beszélgetés során azonban nem derült fény arra, hogy ki lehet az a titokzatos hölgy, aki Bochkor Gábor szívét megnyerte. Hogy a műsorvezető meddig akarta még megtartani magának új kapcsolatának hírét, nem tudni, mindenesetre beszélgetőpartnere, egyúttal régi barátja, Pásztor Anna révén ez már nem titok többé.