Hőségriadó Budapesten: Balogh Levente is vizet oszt

A Belügyminisztérium a HungaroMet előrejelzése alapján vasárnapig meghosszabbította a hőségriadót, és Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa is csatlakozik a segítségnyújtáshoz, vizet osztva a fővárosban.

A hőségriadó a következő napokban is érvényben marad, a legmagasabb nappali hőmérséklet akár a 38 fokot is elérheti. A tikkasztó hőségben kiemelten fontos a megfelelő folyadékbevitel, ezért a MÁV-START és a Volánbusz már korábban elkezdte ásványvíz osztását az utasoknak a nagyobb vasútállomásokon és buszállomásokon.

Balogh Levente a közösségi médián keresztül hívta fel a figyelmet a hidratálás fontosságára, és bejelentette, hogy pénteken 11 órakor a Széll Kálmán téren fog vizet osztani. A milliárdos üzletember szerint a szokásos napi három liter víz helyett akár négy-öt literre is szükségünk lehet a kánikulában.

A Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa nem csak egy-egy palack vizet fog adni az arra járóknak, hanem több száz litert készül kiosztani, hogy segítse az emberek folyadékbevitelét a hőségriadó idején.