Az albán miniszterelnök irodájában kosarazott az egyik legnépszerűbb amerikai streamer

A népszerű amerikai streamer, IShowSpeed, aki valójában Darren Jason Watkins néven született, nemrégiben találkozott Edi Ramával, Albánia miniszterelnökével. Watkins, aki a YouTube-on és a Twitchen is több millió követővel büszkélkedhet, Európában tartózkodik, és a Portugália-Csehország mérkőzésen is részt vett, egy Cristiano Ronaldót ábrázoló pólóban.

Watkins népszerűségét részben az üvöltözős stílusának, részben pedig a Cristiano Ronaldo iránti rajongásának köszönheti. Az Indy100 beszámolója szerint a 19 éves amerikai streamer nemcsak a labdarúgó Európa-bajnokság miatt érkezett a kontinensre, hanem hogy találkozzon a különböző emberekkel, köztük Edi Ramával is.

A találkozóról Watkins videót is készített, amelyben látható, ahogy egy albán mezben megcsodálja a miniszterelnök rajzait, és dicsérő szavakkal illeti: "istenit, pokolian kreatív elméd van, ember" – mondja neki a felvételen. A látogatás során Watkins még kosarazhatott is Rama irodájában, ami szintén megörökítésre került és közzétételre került az Instagramon.