Mintha saját borbélyunk lenne – egy luxusborotva testközelből

A Braun S9 PRO+ borotva úgy tűnik, forradalmasítja a férfiak borotválkozási szokásait, a felhasználói vélemények alapján minden irritáció nélkül távolítja el az arcszőrzetet.

Gábor, aki 51 éves, azt mondja, hogy a Braun borotva minden irritáció nélkül szedte le az arcszőrzetét, ami azt sugallja, hogy nem csak a számítógép- és autótervezésben létezik látható fejlődés. Ádám, 28 éves, hozzátette, hogy egy kényes helyen lévő anyajegye miatt általában kihívást jelent számára a borotválkozás, de a Braun S9 PRO+ borotvával ez nem okozott gondot, nagyon precízen és hatékonyan tudott vele dolgozni. Márk, 34 éves, elmondása szerint az utolsó dolog, ami visszatartotta a teljes borotválkozástól, az a kölyök-arc volt, ami a szőrszálak nélkül előbukkan, de úgy tűnik, a Braun borotvával ez sem jelentett problémát.

A S9 PRO+ borotva öt elemből álló, összehangolt vágórendszerrel rendelkezik, amely minden szőrhosszúságnál és az arc minden pontján a legalaposabb és legkíméletesebb vágást ígéri. Az OptiFoil szita, a SkinGuard bőrvédő fémsáv, a Direct & Cut penge, a ProLift Folk penge és a beépített precíziós ProTrimmer együttműködése révén a borotva akár a legnehezebb szőrszálakkal is megbirkózik.

A borotva wet&dry funkcióval rendelkezik, tehát borotvahabbal vagy anélkül, szárazon és zuhany alatt is használható, a 10 000 rezgéses Sonic és AutoSense technológiának köszönhetően pedig a legsűrűbb szőrzetet is kevesebb mozdulattal távolítja el. A SmartCare tisztító- és töltőegység pedig tisztítja, szárítja és tölti a borotvát, így minden használat után újszerű érzést nyújt.

A borotva egy töltéssel 60 perc üzemidőre képes, ami akár egy hónapig is elegendő lehet, így utazáskor csak magát a borotvát kell magunkkal vinni a hozzá járó kemény textilborítású tokban. A Braun S9 PRO+ tartós anyagokból készült, átgondolt designnal és hosszú élettartamra tervezték, ráadásul akár 5 év garanciát is kínálnak hozzá, a 90 napos pénzvisszafizetési garancia mellett.

A felhasználói vélemények alapján a borotva nem tép, nem dörzsöl és nem száll a szőr, az eredmény pedig közelít a babapopsi simaságához. Azok számára, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek, vagy egyszerűen csak egy gyors és hatékony borotválkozási megoldást keresnek, a Braun S9 PRO+ ideális választásnak tűnik.