Vándor Éva és unokái: közös nyaralás vár rájuk

Izgalmas időszak előtt áll Vándor Éva, a József Attila Színház örökös tagja, aki először tölti majd a nyarat mindkét unokájával. A színésznő alig várja, hogy elindulhassanak, és különösen arra kíváncsi, hogyan alakul majd a kapcsolata a hét hónapos Mózessel, aki már most is nagy örömet okoz neki.

Vándor Éva, aki nemrégiben a József Attila Színház örökös tagjává választották, izgatottan várja az első olyan nyaralást, amelyen mindkét unokája, az ötéves Jónás és a hét hónapos Mózes is vele lesz. Jónás gyakran tölti az idejét nagymamájánál, és már ott is alszik, ami mindig nagy öröm számukra. Vándor Éva szeretné Mózessel is hasonlóan szoros kapcsolatot kialakítani, és alig várja, hogy egy közeli ismerőssé válhasson számára.

A kis Mózes fejlődése különösen figyelemre méltó, hiszen nyitott gerinccel született, és még az édesanyja hasában meg kellett műteni. A műtét és a szakszerű ellátás eredményeképpen ma már egészségesen fejlődik, és gyógytornára is jár. Vándor Éva büszkén mesélt unokája eredményeiről, és arról, hogy Mózes a kedvenc a nővérek körében.

A nyaralás ígéretesnek tűnik, és Vándor Éva már alig várja, hogy minél több időt tölthessen a két kisfiúval, és tovább erősíthessék a családi kötelékeket.