"80 százalékban sütiket csinálok" - Tóth Andi beszámolt új, főzős videósorozatáról

Az újdonsült mentor, Tóth Andi főzős videósorozattal örvendezteti meg rajongóit, melyet egy laza hangvételű műsorként képzel el. Az énekesnő, aki az X-Faktor legújabb szériájában is helyet foglal a mentorszékben, nem tervezi, hogy a szakácsok nagyjait nyugdíjazza, de szeretné megosztani a saját receptjeit. A videósorozat címe is utal arra, hogy ha valami nem sikerül, akkor "Max rendelünk".

Tóth Andi, aki erdélyi születésű, csak akkor kezdett el komolyabban foglalkozni a főzéssel, amikor már egyedül élt Budapesten. Édesanyja és nagymamája mindketten ügyesek a konyhában, de ő maga csak később fedezte fel ezt a területet. Andi gluténérzékenysége miatt kezdett el saját recepteket készíteni, mivel felidegesítette, hogy nem talált megfelelő gluténmentes recepteket.

Az énekesnő első videóiban a sütemények lesznek a főszerepben. "80 százalékban sütiket csinálok, ez már valamit elmond" – mondta nevetve a Fókusz-nak, hozzátéve, hogy a főzés-sütés nem csak munka számára, hanem kikapcsolódás is.

Andi úgy véli, hogy a fiatal felnőttek közül csak azok állnak a tűzhely mellé, akik az élményért teszik.

Az X-Faktor győztesek receptjét is megosztotta az ifjú mentor. Szerinte rengeteg összetevő szükséges ahhoz, hogy valaki győztesként zárja a műsort. "A legfontosabb az a hang, tényleg egy jó 60-80 százaléka a hang – nálam. De ezek között ott van, hogy legyen karaktere, hogy ne féljen a színpadtól, hogy amikor feláll oda és elkezdi nyomni azt a dalt, akkor ne tudd levenni róla a szemed. Ez a kis fűszer kell hozzá" – zárta szellemesen az összetevők sorát Andi.