T. Danny és az exére vonatkozó éles szavak egy új dalban

T. Danny nem hagyta szó nélkül volt barátnője, Kecskés Enikő modell kritikáit, és egy friss dalban fejezte ki nemtetszését az őt ért vádakkal szemben. A rapper legújabb számának szövegében élesen reagál arra, hogy Enikő egy podcast adásban beszélt a kapcsolatukról és T. Danny állítólagos éretlenségéről. "Exem kitálal egy podcastben, úgy tűnik, ennyire rossz lettem" – idézi fel a dal egyik sorában a rapper, majd hozzáteszi: "Velem vetetné meg az Andrássyt, kussolj, egy Rolexet is kaptál" – ezzel utalva arra, hogy szerinte volt kedvese anyagi előnyöket is élvezett a kapcsolatból.

A szakítás utáni feszültség a dal szövegében is érezhető. T. Danny a "Szívtipró" című dalában válaszol Enikőnek, aki korábban Lakatos Leventének adott interjújában beszélt arról, hogy a rapper nem volt elég felnőtt a kapcsolatukban. Enikő szerint a kapcsolat zárása békésen fontos lett volna számára, de úgy érezte, ez nem rajta múlt. "Nem találkozunk, nem beszélünk, semmi nem történt érdemben, hogy ezt rendbe hozzuk" – mondta a modell, hozzátéve, hogy szerinte a helyzet javítására volt esély, de T. Danny nem élte meg azt.

T. Danny új dalában nem csak Enikőnek üzent, hanem azt is világossá tette, hogy egyelőre nem keres új kapcsolatot. A rapper szavaiból kiderül, hogy a volt párja nyilvános kritikái nem maradtak hatás nélkül, és úgy döntött, hogy zenei formában fejezi ki érzéseit és álláspontját.