Szoboszlai Dominik a Marsra magyar! sorozatban

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik egy új szerepben tűnik fel a Marsra magyar! című dokukomédiában, amely vasárnap délután kerül képernyőre. Az Index olvasói most exkluzív betekintést nyerhetnek a sorozat kulisszái mögé.

A Marsra magyar! című sorozat, amely tavaly óriási sikert aratott az Indexen, most az RTL képernyőjére költözött, de az Index olvasói továbbra is követhetik a forgatás rejtelmeit. Szoboszlai Dominik, aki a pályán már számtalanszor bizonyította tehetségét, most egy teljesen más területen, a színészetben próbálja ki magát. A Skócia–Magyarország futballmeccs előtt, 15:25-kor a nézők láthatják őt a képernyőn az RTL-en.

A sorozat készítői szerint Szoboszlai egy vicces félreértés következtében kerül be az epizódba, és bár ez az első sorozatszerepe, karizmája és jelenléte tökéletesen illik a sorozat világába. A futballsztár részvétele így különleges élménnyel gazdagítja az adott epizódot.

A Marsra magyar! első évada a Magyar Telekom és a KMH Film koprodukciójában készült, és május 15-én már a Netflix kínálatában is elérhetővé vált, ahol rögtön a Top10 legnézettebb TV Show közé került Magyarországon. A sorozat a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjait követi nyomon, humoros és izgalmas kalandokon keresztül mutatva be egy váratlan meteoritbecsapódás következtében kialakuló krízishelyzetet.

A sorozat sikere töretlen, hiszen a magyar médiaiparban ritkaságszámba megy, hogy egy alkotás előbb az Indexen debütáljon, majd a TV2 és az RTL műsorára kerüljön, és végül a Netflixen is megjelenjen. Pusztai Ferenc, a sorozat producere büszkén nyilatkozott korábban az elért eredményekről és köszönetet mondott a kollégáknak és partnereknek, akikkel közösen hozták létre a sorozatot.

A Marsra magyar! második évada 2024. május 19-én debütált az RTL képernyőjére, így a rajongóknak nem kell sokat várniuk a folytatásra. A sorozat hazai gyártású áldokumentum-szitkom, amely első évada idén májusban a Netflixre is felkerült, a második évadát már az RTL sugározza.