Szandi nem lépett fel a kevés néző miatt, de ígéri, visszaadja a gázsit

Szandi, az ismert énekesnő nem tartotta meg a fellépését a Szlovákia magyarlakta településén, Madaron meghirdetett jótékonysági koncerten. A múlt szombati eseményen, bár a helyszínre érkezett, úgy döntött, hogy nem lép fel, mivel ő és férje, Bogdán Csaba szerint túl kevés néző gyűlt össze. Egy néző beszámolója szerint Szandi még a kocsiból sem szállt ki, hanem felvette a gázsit és elhagyta a rendezvényt.

A koncertet a komáromi Angyali Kezek Nonprofit Szervezet hirdette meg, céljuk egy nehéz körülmények között élő, mentálisan sérült anyuka és három, részben szintén beteg gyermekének támogatása volt. A koncert egyik csalódott résztvevője kereste meg lapunkat, hogy kifejezze nemtetszését az esettel kapcsolatban. Az olvasó, aki jegyet is váltott az eseményre, nagyon szerette volna látni Szandit a színpadon, de végül ez nem valósult meg.

A szervezők megerősítették, hogy Szandi honoráriuma 1500 euró volt, és arra hivatkozott az énekesnő, hogy szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet. A szervezők szerint azonban hatvan jegyet adtak el, és további 40-50 fő volt jelen önkéntesként, akik szintén szerették volna látni az énekesnőt. Szandi és férje viszont csak nyolc embert láttak a színpad előtt, és csak a helyszínen szembesültek azzal, hogy jótékonysági koncertről van szó. Bogdán közölte, ha meglett volna a szerződésben meghatározott 50 fő, felléptek volna.

Szandi megerősítette, hogy valóban nem szállt ki a kocsiból, mert azt látta, nem nagyon volt hova: „Egy nagy focipályán volt egy színpad kivilágítva és ennyi. A szervező hölgy nagyon együttműködő volt, mondta, hogy tökéletesen megérti, hogy így nem állok színpadra, majd sűrűn elnézést kért, a könnyeivel küszködve. Meg is sajnáltam őt, még a kezét is megszorítottam. Könyörgésről azonban szó sem volt” – tette hozzá.

A házaspár elismerte, hogy elvették a fellépésért járó összeget, kiemelve, hogy ők megtették a kötelességüket, és nem miattuk, hanem az előre leírt feltételek hiánya miatt maradt el a koncert. Bevallásuk szerint azonban ez az összeg kevesebb volt, mint az említett 1500 euró, de ezt hajlandók is visszautalni.

Szandi azonban kijelentette, hogy szívesen visszautalja a felvett összeget, ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, ezzel is támogatva a rászoruló családot. „Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem” – mondta Szandi.