Szandi koncertje elmaradt Madaron: kevesen voltak, ő pedig nem szállt ki a kocsiból

Madaron, egy magyarlakta szlovák településen múlt szombaton elmaradt Szandi koncertje, mivel az énekesnő és férje, Bogdán Csaba úgy döntöttek, hogy a kevés közönség miatt nem lépnek fel.

A Blikk információi szerint Szandi a szerződésben foglaltakhoz hivatkozva, miszerint 50 fő alatti közönség esetén nem tart koncertet, nem volt hajlandó kiszállni a kocsiból, annak ellenére, hogy a szervezők szerint több mint 60 jegyet értékesítettek, és a helyszínen lévő 40-50 önkéntes is szívesen megnézte volna a fellépést. A szervezők kérlelték az énekesnőt, hogy legalább néhány dalt adjon elő, de ő hajthatatlan maradt.

Szandi és férje, Bogdán Csaba a Blikknek elmondták, hogy fél 10-kor érkeztek a helyszínre, ahol csupán 8 embert láttak a színpad előtt, és néhány további személyt a focipálya másik végében lévő büfében. Bogdán kifejtette, hogy ha legalább 50 ember gyűlt volna össze, akkor gond nélkül megtartották volna a koncertet, de szerinte „ilyen megalázó helyzetbe nem lehet hozni egy előadót.” A páros állítása szerint fél órát vártak, hátha mégis érkeznek nézők, de végül csalódottan és szomorúan távoztak.

Szandi megerősítette, hogy nem szállt ki a kocsiból, mivel „nem nagyon volt hova”, és hozzátette, hogy a szervező hölgy megértette a helyzetet, sőt, még elnézést is kért tőle. Az énekesnő szerint könyörgésről szó sem volt.

Végül Szandi és férje elismerték, hogy a gázsit magukkal vitték, mivel álláspontjuk szerint nem ők voltak felelősek a koncert elmaradásáért. Azonban hozzátették, hogy az összeg nem érte el az 1500 eurót, és mivel nem tudtak arról, hogy a rendezvény jótékonysági célból szerveződött, ígéretet tettek a pénz visszautalására.