Szabó András Csuti és Sudár Bianka kapcsolatáról

Szabó András Csuti és Sudár Bianka, akik már majdnem két éve alkotnak egy párt, egymást motiválják az egészséges életmódra. A Story magazinnak adott interjújukban beszéltek arról, hogy milyen jól kiegészítik egymást.

Szabó András Csuti, aki 13 évvel idősebb párjánál, Sudár Biankánál, elmondta, hogy rendkívül boldogok együtt. Kapcsolatukat kezdetben távol tartották a nyilvánosságtól, de az idő múlásával egyre többet osztottak meg szerelmükről. Egy fitnesz tematikájú eseményen adott interjújuk során kiderült, hogy mindketten nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra, legyen szó étkezésről vagy edzésről.

Sudár Bianka elárulta, hogy néha keményen kell motiválnia Csutit, de következetességével végül mindig sikerül rávennie, hogy vele tartson. Csuti pedig hozzátette, hogy Bianka kritikái mindig célba érnek, még ha néha újra és újra emlékeztetnie kell őt az egészség fontosságára.

A pár jelenleg külön-külön is elfoglalt, Csuti forgat, míg Bianka államvizsgára készül, de terveznek közös pihenést is. Ciprus, Dominika és Dubaj is felmerült úti célként, de a nyári tervek között szerepel a Balaton is, ahol a gyerekekkel is szeretnének időt tölteni. A családi nyaralás ígéretesnek tűnik, hiszen a medence és a jakuzzi már várja őket.