Som Balogh Edina és gyermekei új otthonba költöztek

Som-Balogh Edina új életet kezdett gyermekeivel egy új otthonban, miután tavaly bejelentette, hogy 11 év házasság után elválnak férjétől, Som Krisztiántól. A színésznő és a közös gyermekeik, a tizenegy éves Noelle és a hétéves Lilienn izgatottan foglalták el új otthonukat.

Som-Balogh Edina idén januárban fedte fel, hogy a Farm VIP legutóbbi évadában közelebb került Szabó Simonhoz. A nézők már észrevehető jeleket láthattak a köztük lévő szorosabb kapcsolatról, és mostanra hivatalosan is egy párt alkotnak. A kapcsolatukat a Nyerő páros című műsorban is megmérettetik, bár a közös gyermek gondolatát már elvetették.

„Új korszak elé nézünk a gyerekekkel, elfoglaltuk új otthonunkat, izgatottan vártuk már” – így osztotta meg az örömhírt Edina a követőivel az Instagramon.

Mind Som Krisztián, mind Som-Balogh Edina másban találta meg a boldogságot az elmúlt hónapokban. Som Krisztián jelenlegi párja Csonka Rebeka, a 2019-es Magyarország Szépe verseny udvarhölgye, míg Som-Balogh Edina a Farm VIP forgatásán szeretett bele Szabó Simonba.