Rácz Gigi várandósságáról mesélt

A ValóVilág egykori szereplője, Rácz Gigi a harmadik trimeszterbe lépett, és bár kevesebb energiával rendelkezik, továbbra is aktívan tölti napjait. Második gyermekét várja, és igyekszik minden pillanatot kiélvezni.

Rácz Gigi, aki a ValóVilág negyedik szériájából vált ismertté, több mint egy évtizeddel a műsor után már egy felnőtt nő, aki férjhez ment és családot alapított. Jelenleg jógaoktatóként dolgozik, és saját stúdiót vezet. Második várandósságát szeretetteljes környezetben éli meg Gyula párjával és kislányukkal, Pankával.

A kismama elmondása szerint a harmadik trimeszter már nehezebb számára, különösen, mivel öt évvel idősebb, mint az első terhessége idején, és már van egy gyermek is, akire oda kell figyelnie. Gigi elárulta, hogy Panka nagyon megértő, és ha édesanyja fáradt, odabújik mellé, beszélget a kistesóval, és már nagyon várja annak érkezését.

Rácz Gigi nemrégiben több fotósorozatot is megosztott, amelyeken a várandósságát örökítette meg. Beszámolt arról is, hogy eddig öt kilót hízott, és habár a hormonok tombolnak, igyekszik határt szabni az étkezésének. Elmondása szerint az első terhessége alatt 10-11 kilót hízott, és hasonló súlygyarapodást remél most is.