Polyák Lilla 17 éves fia négy zenekarban is játszik Kanadában és már felfedezték

A Kanadában élő Gömöri András Máté és Polyák Lilla színésznő fia, Bulcsú, aki 17 éves, már négy zenekarban is aktív, a jazz-zongorázás terén is jeleskedik, és a tehetségét már felfedezték.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté közel egy éve döntöttek úgy, hogy Magyarországot hátrahagyva Kanadában, Torontóban kezdjenek új életet. Az énekesnő kisebbik fia, Bulcsú is velük tartott, és az elmúlt időszakban mind a család, mind Bulcsú számára sikersztorivá vált az új élet. A Tények Plusz műsorában beszéltek arról, hogy Bulcsú, aki tavaly költözött velük Kanadába, jól teljesít az iskolában és a zenei életben is. A fiú az iskolában 80 százalék feletti eredményeket ér el, amiért ott már oklevelet is kapnak, és a jazz-zongorázás felé fordult, amit tovább szeretne fejleszteni. Polyák Lilla elmondása szerint Bulcsú négy zenekarban is játszik, amelyek közül kettő az iskolai, kettő pedig az iskolán kívüli tevékenységekhez kapcsolódik. A tehetségét már észrevették és kezdik felfedezni, ami nagyon élvezi, bár néha túlhajtja magát.

A házaspár, akik július közepén Magyarországra utaznak, három előadásban is szerepel majd Gödöllőn, Baján és Budapesten. Mindketten nagyon várják, hogy ismét magyar nyelven léphessenek színpadra. Gömöri András Máté színészképzésre jár és már forgatott is néhány alkalommal, míg Polyák Lilla egy zenekart alapított. Pár hét múlva azonban újra visszatérnek Magyarországra, hogy közösen, dalban meséljenek az elmúlt időszakról.