Pogány Induló koncertjének elmaradása: Rajongók aggodalma a kórházba került előadó miatt

Szirmai Marcell, művésznevén Pogány Induló egészségügyi állapota miatt kénytelen volt lemondani a múlt hétvégi koncertjét, miután szívproblémákkal kórházba szállították. A fiatal tehetség pályafutása üstökösként ível felfelé, sikerei töretlenek, de a rajongók most aggódnak az egészségéért.

A Felvidéken esedékes koncert helyett a szervezők a közösségi médiában posztoltak, jobbulást kívánva az Artisjus-díjas előadónak. Egy szemtanú szerint a koncerten is közölték a rajongókkal, hogy miért hiányzik a színpadról.

Egy rajongója a közösségi médiában így nyilvánította ki aggodalmát: „Ott voltam a rendezvényen, ahol bemondták, hogy kórházba került és EKG-t kapott. Imádom Pogányt, miatta mentem, de azért amilyen kicsapongó életet él nem nehéz elképzelni, hogy ténylegesen baj volt”. Egy másik rajongója pedig egy Hip-hop témájú Facebook-csoportban írt neki jókívánságokat: „Szívprobléma miatt kórházba került Szirmai Marci. Mielőbbi felgyógyulást kívánok!”.

A hét elején az előadó már aktív volt a közösségi médiában, ahol a közelgő Budapest Parkos koncertjét hirdette, és baráti találkozójáról is posztolt. Pogány Induló menedzsmentje azonban nem kívánt nyilatkozni az egészségügyi állapotáról és a nagykoncert sorsáról.

Egy közeli barátja és zenésztársa szerint a pánikroham volt az oka annak, hogy a szívével van baj, de szerencsére a kivizsgálások után kiderült, nincs nagy baj. A Budapest Park szerint a 25-ei koncert lemondása nem került kilátásba, de a rajongók továbbra is aggodalmukat fejezik ki.

Egy rajongója így fogalmazott: „Zseniális előadó, de érzem, hogy a folyamatos önpusztítás nem jó irányba fogja vinni. Én ettől félek a legjobban vele kapcsolatban. Hogy túl tolja a bulit”.