Mánfai gyilkosság: a férfi állítja, a csoport sugallatai vezették

Egy mánfai férfi brutális módon végzett feleségével, miután állítása szerint egy csoport sugallta neki, hogy ölje meg a nőt. Az áldozat korábban többször is jelezte rokonainak, hogy férje halálos fenyegetéseket fogalmaz meg vele szemben, de a család nem vette ezt kellően komolyan.

A tragikus események előzményeként a nő többször is beszámolt testvérének arról, hogy férje azzal fenyegetőzik, megöli őt, mert egy csoport ezt sugallja neki. A gyilkosság napján a pár közötti veszekedés során a férfi késsel súlyos sérüléseket okozott élettársának, aki a helyszínen életét vesztette.

A család sokkot szenvedett a történtek hallatán, az áldozat testvére pedig különösen megdöbbent, hiszen bár tudott a fenyegetésekről, sosem gondolta volna, hogy sógora valóban képes lesz végrehajtani a gyilkosságot.

A bírósági eljárás során a vádlottat bilincsben vezették a tárgyalóterembe. A férfi korábban azzal védekezett, hogy a tragikus események során felesége saját magát ölte meg, és bár elismerte, hogy jelen volt a helyszínen, állítása szerint nem szándékosan vette részt a történtekben. A gyilkosság óta eltelt két év, és a legutóbbi tárgyalást a múlt csütörtökön tartották.

: Tények riportja alapján.