"Olyan, mint a herevasalás" - Köllő Babett keményen kiosztotta a kötekedő kommentelőket - videó

Köllő Babett, aki ismert arról, hogy nem rejti véka alá a véleményét, most a TikTokon osztotta ki azokat a kommentelőket, akik a sminkkel kapcsolatban kritizálják az embereket. A színésznő egy videóban fejtette ki, mennyire elege van abból, hogy folyamatosan szembesül a kinézetét illető negatív megjegyzésekkel.

Az influencerek között egyre elterjedtebbé válik a természetes szépség hirdetése, és sokan osztanak meg tartalmakat magukról smink nélkül, például ébredés után vagy edzés közben. Köllő Babett ezeket a bejegyzéseket látva többször is találkozott olyan kommentekkel, amelyek azt boncolgatják, mennyire más a smink nélküli megjelenés.

A színésznő nem hagyta szó nélkül a témát, és TikTokon közzétett egy videót, amelyben őszintén beszélt arról, hogy zavarja az efféle kritikus megjegyzések áradata. Köllő Babett a videóban kifejtette: - Körülbelül 851-edjére találkozom olyan kommentekkel, hogy mennyire másképp néz ki valaki smink nélkül. Igen, de gondolj már bele, ki a t*köm vásárolna több tízezer forintért smink cuccot, ha pont ugyanúgy nézne ki sminkben, mint anélkül? Ez olyan, mint a herevasalás. Ki vasaltatná a heréjét, ha ugyanolyan ráncos lenne, mint előtte? Nyilván senki, mert nincs is herevasalás, érted. Ez így logikus. Szívesen..