Jennifer Hudson 26 testvérének felkutatásáról beszélt

Jennifer Hudson énekesnő egy podcastműsorban tett meglepő vallomást: apai ágról összesen 26 testvére született. Az énekesnő évek óta tudja, hogy családfája ennyire szerteágazó, és már tinédzserkorában célul tűzte ki, hogy felkutassa őket.

Hudson 16 éves korában, bátyával és nővérével együtt kezdett családfa-nyomozásba, és ekkor döbbent rá, hogy apjuknak összesen 27 gyereke van. „Nem találkoztam minddel, de ezt mondták mindig nekünk” – mesélte az énekesnő, aki szeretné, ha egyszer egy hálaadáson vagy egy karácsonyi vacsorán egy asztalhoz ülhetne mind a 26 testvérével.

A családtagok közül többekkel már sikerült is kapcsolatot teremtenie, és Hudson büszkén említette, hogy ő a legfiatalabb a testvérek között. A keresésben apai ági családtagjai is segítségére voltak, és nagymamája halála adott alkalmat arra, hogy személyesen is találkozzanak.

Jennifer Hudson továbbra is kitart amellett, hogy egyszer mind a 26 testvérével megismerkedjen. Fontos számára, hogy 14 éves fia, David is találkozhasson unokatestvéreivel, és így még szorosabbra fűzhessék a családi kötelékeket.