Hunyadi Donatella: "Ha csak abból élnék, hogy celebműsorokba megyek, belül szerintem nagyon üres ember lennék"

Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya, nemrég a Talk TV ZWorld című podcastjének vendégeként osztotta meg gondolatait a hírnévről, a művészetről és az önmegvalósítás fontosságáról.

Hunyadi Donatella, aki hamarosan a Fort Boyard című műsor forgatására utazik Franciaországba, elmondta, hogy nem szeretne kizárólag celebműsorokban részt venni. Úgy véli, hogy a művészettel való foglalkozás teszi őt teljessé, mint például az énekórák és a különböző koncertek, valamint a színházlátogatások.

Az énekesnő szerint a híres szülők gyermekeiként kapott ismertség egyfajta kaput jelent, de az, hogy ezt hogyan használja fel valaki, már saját felelősség. Hunyadi hangsúlyozta, hogy elért sikereit nagyrészt saját magának köszönheti, bár a háttérből kapott némi segítséget.

Beszélgetésük során kitért arra is, hogy a hírnév árnyoldalait is jól ismeri, és a külseje miatt kapott bántások miatt korábban depresszióközeli állapotba került, de családja támogatásának köszönhetően sikerült felépülnie.

Hunyadi Donatella úgy véli, hogy a gyerekekben és az emberekben tudatosítani kellene, hogy a hírnév nem minden, és hogy a celebkultúra nem feltétlenül pozitív jelenség. Ő maga úgy érzi, hogyha csak celebműsorok szerepléséből élne, akkor belül üres ember lenne. Ezt a nézetét erősíti az a tapasztalata is, hogy egyre több gyerektől hallja, felnőttként modellek, énekesek vagy táncosok szeretnének lenni, ami szerinte nem feltétlenül pozitív cél.

Végül az énekesnő megosztotta, hogy mára sikerült túlszárnyalnia azokat a magával szembeni elvárásokat, amelyeket tizenévesen fogalmazott meg, de úgy érzi, még az út elején jár, és még sok célja van a jövőre nézve. A klasszikus énekesi diplomával rendelkező fiatal elárulta, hogy bár tavaly a Dancing with the Stars versenyzőjeként láthatták a nézők, és ősszel a Fort Boyard egyik csapatát erősíti majd, igyekszik meghúzni a határt az elvállalt tévéműsorokat illetően, mert nem szeretne így "elcelebesedni".