Dobrády Ákos: Boldogságunk így is teljes

Bár Dobrády Ákos és párja, Niki kapcsolata még nincs hivatalosan szentesítve, az énekes szerint a házassági papír sem tenné teljesebbé szerelmüket.

A TNT együttes frontembere, Dobrády Ákos, aki 2021-ben vált édesapává, úgy véli, hogy boldogságuk így is teljes, és bár az esküvő témája felmerül közöttük, nem érzi úgy, hogy a házassági papír lenne az, ami összetartja őket. "Nikivel tudatosan figyelünk arra, hogy időnként kettesben is időt töltsünk, programozzunk, amíg Bendére a nagyszülők vigyáznak. Ilyenkor természetesen az esküvő is szóba kerül közöttünk, de úgy érzem, nem a házassági papír fog összetartani minket" – nyilatkozta a 48 éves énekes a Story magazinnak.

Dobrády Ákos hozzátette, hogy bár a házasság intézményét kissé elavultnak tartja, szerelmük miatt nem zárkóznak el teljesen az oltár előtt történő egybekeléstől. "Ma már szerintem kicsit elavult, idejétmúlt intézmény lett, de mivel nagyon szeretjük egymást, egyáltalán nincs kizárva, hogy végül az oltár előtt kötünk ki" – mondta az énekes.

A pár hároméves kisfiának, Bende Mórnak a jövőjéről is beszélt Dobrády Ákos, megosztva, hogy nem zárkóznak el a lehetőségtől, hogy fiuknak legyen egy kistestvére. "Természetesen szóba kerül, s nem is zárkózunk el az elől, hogy legyen második gyermek. Amikor egyedül játszadozik a szőnyegen, és nézegetem, hogy egymagában szegénykém tologatja a kis kamionját meg a játékait, sokszor megindul bennem az az érzés, hogy jó lenne neki egy kistesó, akivel később együtt játszhatnak" – árulta el a büszke édesapa.