Visszatért Magyarországra a Família Kft. amerikai színésznője

A Família Kft. egykori amerikai színésznője, Deborah Kim Javor, aki a sorozat kedvéért tanult meg magyarul, ma már kétszeres nagymama és Budapest belvárosában él. A 72 éves színésznő a férjével és két kutyájával tölti mindennapjait, utazgat és alkalmanként még forgat is.

A Blikk információi szerint Deborah Kim Javor, akit leginkább a Família Kft. Debbijeként ismerhetünk, a sorozat befejezése után családjával Londonba költözött, de kiderült, hogy ő és férje már évek óta ismét Budapestre tért vissza. Annak idején lánya tanulmányai miatt döntöttek a költözés mellett, de 2018-ban úgy határoztak, hazatérnek, mivel lánya, Sabrina, férje és két lányunokája is Magyarországon élnek.

Deborah New Yorkban született és már gyermekkorában színészkedett, később Los Angelesben találkozott jövendő férjével, üzletember Jávor Györggyel. Magyarországra 1989-ben költöztek, ahol a férje éttermébe járó filmes szakemberek révén került kapcsolatba a Família Kft. producereivel. A sorozatban való szereplése miatt kezdett el magyarul tanulni, amiben férje segített neki.

A Família Kft.-ben szerzett élményekre és kapcsolatokra ma is hálásan tekint vissza, és igyekszik részt venni a stábtagokkal és szereplőkkel rendezett találkozókon. Habár már ritkábban ismerik fel az utcán, ha megfelelő szerepet kap, szívesen vállalja, legutóbb egy ausztrál produkcióban forgatott Pécsett, amely a Netflixre készül.

Deborah és férje, György a világ számos táját bejárták már, és gyakran látogatnak Londonba is, bár Los Angelest kevésbé kedvelik. Az Egyesült Államokba is rendszeresen utaznak, mivel ott élnek Deborah testvérei, és a közeljövőben egy családi esküvőre is meghívást kaptak.