DR BRS és Veréb Tomi megcsinálták a nyár slágerét?

A páros bízik benne, hogy a "Hozzám tartozol (Nika se perimeno)" a nyár egyik legfelkapottabb feldolgozása lesz hazánkban, amely már a TikTok-felhasználók körében is óriási népszerűségnek örvend az újdonság megjelenése előtt – írja a Magneoton hivatalos közleményében.

Delhusa Gjon híres slágerét, a "Nika se perimenót" DR BRS, aki korábban olyan sikeres feldolgozásokat készített, mint a "Hol van az a lány" és az "Évszakok", Veréb Tomival együtt dolgozta fel újra. A klipet Cipruson, egy autentikus helyszínen forgatták.

Veréb Tomi, aki a Sztárban sztár című műsor egykori nyertese és a színházi körökben is jól ismert, elmesélte, hogy a "Nika se perimeno" mindig is a kedvenc retró dalai közé tartozott. Egy olaszországi nyaralás során egy olasz lány rabolta el a szívét, ami számára egy valódi szerelmi történetet idéz elő.

DR BRS korábban Zalatnay Cinivel közös munkájában, a "Várlak még" című dalban is hasonló témát dolgozott fel, és érdekes egybeesés, hogy a "Nika, se perimeno" görögül "Nika, várlak téged" jelent.

A dj-producer, DR BRS elmondta, hogy türelmesen várt Veréb Tomira, hogy eldöntse, neki való-e a dal. Hasonlóan történt ez a Király Viktorral közös "Tűzvarázsló" feldolgozásnál is, amely végül sikeres lett.

A klipforgatás során a két napos forgatás után találkoztak két lánnyal, akik táncos TikTok-videókat készítettek Aphrodité szikláinál. Ők végül szerepet kaptak a videóklipben, ami új szintre emelte a forgatást. Veréb Tomi elárulta, hogy a lányok Lengyelországból alig várják, hogy viszontláthassák magukat a klipben.

A "Hozzám tartozol (Nika se premieno)" dal eddig nagyon pozitív fogadtatásban részesült, DR BRS a saját fellépésein is tesztelte, és a TikTokon is virális tartalom lett. A YouTube-premier június 20-án 17 órakor, a dal digitális zenei felületeken való megjelenése pedig június 21-én lesz. A YouTube-premier előtt, 16:30-kor Veréb Tomi és DR BRS közös élő beszélgetést indított az Instagramon, ahol a felhasználók kérdéseket tehettek fel a projektről és az előadókról.

: article-1