Jelentős torlódás az M0-son két baleset miatt

Dunaharaszti térségében és Vecsés, Gyál közötti szakaszon történt balesetek miatt jelentős torlódás alakult ki az M0-s autóúton csütörtök reggel.

Csütörtök reggel két különböző helyszínen történt baleset következtében jelentős forgalmi akadályokkal kell szembenézniük az M0-s autóút használóinak. Az Útinform tájékoztatása szerint mindkét irányban jelentős a torlódás az autóúton.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé haladva, Dunaharaszti térségében egy teherautó és egy autóbusz ütközött össze hajnalban. A baleset a 28-as kilométerkőnél történt, ahol a helyszínelés idejére csak egy sáv maradt járható. A torlódás hossza több mint 10 kilométeresre nőtt. A 24-es kilométernél a külső két sávot zárták le, és aki teheti, válasszon másik útvonalat.

A keleti szektorban, Vecsés és Gyál határában, az M1-es autópálya felé vezető irányban három személygépkocsi ütközött össze a 35-ös kilométerszelvényénél. Itt a belső sávot lezárták a 36-os kilométerkőnél, és a torlódás hossza itt is elérte a közel 10 kilométert.

A balesetek miatt az érintett útszakaszokon jelentős időveszteséggel kell számolni, és a helyzet csak a helyszínelés és a műszaki mentés befejeztével várhatóan normalizálódik.

Az Útinform további balesetekről is beszámolt: az M7-es autópályán, Budapest felé, Polgárdi térségében egy kamion árokba hajtott, a 76-os km-nél lezárták a külső sávot. A 4-es főúton, Cegléd belterületén, egy személygépkocsi és egy motoros ütközött össze, a 67-es kilométernél a fél útpályát lezárták. A 31-es főúton, Gyömrő és Mende között két személygépkocsi karambolozott, a 34-es km-nél a forgalom irányonként váltakozva halad. Egy személygépkocsi és egy busz ütközött össze a 49-es főúton, Őr térségében, a 8-as kilométernél a fél útpályát zárták le.