A világ legszexibb hajléktalanja: minden nap másnál alszik

Az ausztrál Emily Webb nem költ lakbérre, helyette minden nap más férfiaknál tölti az éjszakát. A 25 éves nő úgy véli, hogy a szépségét kihasználva megspórolhatja a lakbér költségeit, és ezt a stratégiát követi évek óta.

Emily Webb, aki saját bevallása szerint a világ legszexibb hajléktalanja, úgy döntött, hogy nem pazarolja tovább a pénzét lakbérre. A 25 éves nő azt állítja, hogy képes minden férfit az ujjai köré csavarni, és gyakorlatilag az első randi után odaköltözik hozzájuk, így nem kell lakbérre költenie. Webb szerint ez a módszer meglepően jól működik, és bár nem szokta azonnal elmondani az új ismerősöknek, hogy nincs saját lakása, csak egy autója, a férfiak mindig meghívják magukhoz, aminek ő nagyon örül.

A fiatal nő, aki akár modellként is dolgozhatna, inkább a kalandvágyát követi, és izgalmasnak találja, hogy mindig másnál tölti az éjszakát. Webb szerint havonta körülbelül 1000 ausztrál dollárt, azaz 238 ezer forintot takarít meg azzal, hogy nem fizet lakbért.

Emily tisztában van azzal, hogy sokan lenézhetik életmódja miatt, de őt ez nem zavarja. Úgy véli, hogy amíg együtt van egy férfival, mindketten boldogok, és ő mindent belead a kapcsolatba. Azonban amint elmúlik a szerelem érzése, továbbáll. Webb szerint a társkereső alkalmazások jelentik számára a legnagyobb segítséget, mivel mindig akadnak udvarlói.

Webb szerint lehet, hogy felszínesnek tartják, de ő a külső adottságainak köszönheti, hogy mindig van fedél a feje fölött. Nem foglalkozik azzal, mi lesz húsz év múlva, mert szerinte az élet a jelenben zajlik. Azt tanácsolja a lányoknak, hogy ha tudják, hogy jól néznek ki, ne szerénykedjenek, és használják ki a pasikat.