Új név és főtámogató a veszprémi kézilabdánál

A 4iG Csoport váltja a Magyar Telekomot a veszprémi kézilabdacsapat főtámogatójaként, és a következő szezontól kezdődően a csapat új néven, ONE Veszprémként folytatja.

A 4iG Csoport a következő szezontól lesz a veszprémi felnőtt és utánpótlás kézilabdacsapatok támogatója, egy 2+1 éves szponzori megállapodás keretében. A vállalatcsoport új távközlési márkájának, a ONE-nak a bevezetése után, a Veszprémi Kézilabda Klub a 2024/25-ös idény második felétől fogja viselni az új névadó főszponzor nevét.

A Veszprém Aréna elnevezésében és arculatában is megjelenik majd a ONE márka, amely a csapat további tervei között szerepel. A 4iG és a Veszprémi Kézilabda Klub közötti partnerség júliusban kezdődik, és a megállapodás értelmében a vállalat a következő szezonban közel 190 sportoló és 45 edző, valamint szakmai stábtag felkészülését fogja támogatni.

A Magyar Telekom, amely 1997 óta támogatta a kézilabdacsapatot és 2016-tól volt a főszponzora, 27 év után, június végén lezárja az együttműködést a veszprémi klubbal.