Új funkcióval bővült a Messenger

A Messenger felhasználói számára elérhetővé vált egy új funkció, amely lehetővé teszi a fontos üzenetek későbbi könnyű elérését anélkül, hogy képernyőképeket kellene készíteniük.

A Meta által fejlesztett Messenger alkalmazás újabb hasznos funkcióval bővült, amely a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy a számukra fontos üzeneteket később is egyszerűen megtalálhassák. A 24.hu észrevételei szerint a Messengerben mostantól lehetőség van egy-egy üzenet kiemelésére, így a benne található információkhoz később is hozzáférhetünk anélkül, hogy hosszas keresgélésre lenne szükség.

Az új funkció használata rendkívül egyszerű: a felhasználóknak csupán hosszan kell nyomniuk a megőrizni kívánt üzeneten, majd a megjelenő opciók közül kiválasztani a „Rögzítés” lehetőséget.

A rögzített üzeneteket a Messenger jobb felső sarkában található információs (i) ikonra kattintva, a Rögzített üzenetek menüpont alatt érhetik el a felhasználók.

Jelenleg a funkció kizárólag a mobilos Messenger alkalmazásban érhető el, a webes verzióban még nem található meg, de várhatóan a jövőben a böngészőben használt változatban is elérhetővé válik.