Victoria Velvet tragédiája: énekesnőt ölte meg saját férje

A cseh énekesnő, Victoria Velvet életét vesztette, miután férje, David Thomas Blyth vállalkozó agyonlőtte őt otthonukban, majd öngyilkosságot követett el.

A 40 éves háromgyermekes énekesnőt saját férje ölte meg törökországi otthonukban, aki a gyilkosság után magával is végzett. A Sabah című újság szerint az eset június 11-én történt a pár ankarai luxusvillájában. A hatóságok szerint a milliomos férfi volt a támadó, és kiterjesztett öngyilkosságról beszélnek.

A Blesk című cseh újság információi szerint a házasság már régóta problémás volt, és Victoria barátnője szerint az olajmágnás többször is megcsalta feleségét, aki emiatt el akarta hagyni őt. Az énekesnő ügyvédje szerint Victoria szerette volna, ha gyermekei hűtlenség és stressz nélküli életet élhetnek. A férfi sajtóhírek szerint a telefonjában talált üzenetek miatt lett dühös a feleségére és a vita eldurvulása után lövöldözni kezdett.

Victoria egyik barátja elmondta a Blesknek, hogy az énekesnő Instagram-profilja hirtelen eltűnt néhány hónappal ezelőtt, és amikor rákérdezett, Victoria elmondta, hogy férje nem akarta, hogy egy befolyásos üzletember feleségeként mutatkozzon be a közösségi médiában. A tragédia idején a gyerekek is otthon voltak, közülük a legidősebb tizennégy éves volt, a legfiatalabb 2020-ban született.

A Dél-Afrikában született énekesnő néhány hónappal ezelőtt költözött Törökországba a férjével, aki skóciai olajipari menedzserként dolgozott, és 18 éve voltak házasok. Victoria Csehországban nőtt fel, zenei pályáját is itt kezdte 2001-ben, és 2003-ban az egyik legnépszerűbb szlovák énekesnő, Dara Rolins oldalán is fellépett. Debütáló albuma, a Cry 2005-ben jelent meg.

Az olajipari céget vezető férfival 2014-ben házasodtak össze, és Ankarába tették át a székhelyüket. A házaspár aktívan részt vett az ankarai társasági életben, az énekesnő jótékonysági ügyekből is részt vállalt, Runkara nevű szervezetével sporteseményeket, köztük félmaratont is rendezett. Ismertségük miatt az ankarai lapok a címlapon hozták a tragédiát. Házasságuk kívülről idillinek tűnt, de egy közeli barát szerint voltak konfliktusok a házastársak közt.

: twn.hu : article-2 : article-3