Rodrigo Bentancur bocsánatkérése csapattársától

A Tottenham Hotspurs uruguayi középpályása, Rodrigo Bentancur nyilvánosan kért elnézést dél-koreai csapattársától, Son Heungmintől, miután egy tévéinterjúban kijelentette, hogy "mind ugyanúgy néznek ki".

Rodrigo Bentancur, a Tottenham Hotspurs labdarúgója, egy uruguayi tévéinterjú során került kínos helyzetbe, amikor a műsorvezető felvetette neki a kérdést, hogy beszerezne-e neki egy Son Heungmin-féle mezt. Bentancur válasza a következő volt: "Sonny mezét? Az akár az unokatestvére is lehet…mind ugyanúgy néznek ki" .

Ez a megjegyzés gyorsan terjedni kezdett az interneten, ami következtében Bentancur kénytelen volt bocsánatot kérni. A középpályás egy nyilatkozatban írta, hogy sajnálja a történteket, hangsúlyozva, hogy csupán egy rossz vicc volt, és soha nem szándékozott megbántani csapattársát vagy bárki mást .

A dél-koreai válogatott és a Tottenham játékosa, Son Heungmin, aki az előző este részt vett a Kínát 1-0-ra legyőző világbajnoki selejtezőn, még nem reagált a történtekre . A Tottenham Hotspurs a 2022/2023-as szezonban az angol első osztályú bajnokságban az ötödik helyen végzett .