Borízű hang #176: Mamil a málnásban [hosszabbított, előfizetői]

A Borízű hang legújabb, előfizetők számára hosszabbított kiadása, a #176-os epizód, izgalmas témákat jár körül, beleértve a politikai mozgásokat és társadalmi jelenségeket, a sport világától kezdve a gasztronómiáig.

A műsor Frabato-nagydíjas, és a 2032-es választási kampányra is kitekint, miközben a ködbe vesző homály mögötti igazságokat tárja fel. A különböző témák között szerepel Szentkirályi Alexandra Városligeti eseménye, a Vitézy-csel, valamint a keszthelyi és hévízi helyzet elemzése. A műsorban szó esik a fideszesek felcsúti kiábrándulásáról, Tarlós István alternatív forgatókönyvéről, és a dugóban rekedt halottaskocsikról is.

A 444-es tippverseny, a borkaista bulikirályok, és Ferenczi Gábor, azaz Feri politikai kilátásai is terítékre kerülnek. A hegyvidéki bulikerület, Szuzi Dada, és az álszentségmentes politika mellett Debrecen aktuális helyzetét is megvitatják. Uj Péter 2026-os és 2030-as politikai előrejelzései mellett felvetődik a kérdés, hogy vajon megszületett-e már a 2032-es ellenzék vezetője.

A Momentum párt helyzetével kapcsolatos elemzés, a nolimpiás események, és Orbán Viktor Nolimpia kapcsán érzett fájdalma is szóba kerül. A Tisza-parti málnázás, a málna mint tökéletes gyümölcs, valamint a Kutyapárt zuhanása és a Medián felmérések is terítékre kerülnek. A sport világából a kerékpársport arczsőrzet-trendjei, jelentős futballistafrizurák, Ronaldo grönlandi kalandjai, és Ronaldinho paraguayi börtönbeli élményei is megemlítést nyernek.

A gasztronómiai rovatban bezáró éttermek, mint az Enso és a Rutin, valamint a Kicsi Japán Sushi kerülnek említésre. A Lidl meglepetései, a Sun City Barbecue, a Safe Space, és a margarin átmárkázása is szerepel a témák között, Vidák Lászlóval együtt.

A műsor egyelőre kizárólag előfizetők számára érhető el, különösen a Belső kör és a Közösség csomagok tulajdonosai számára, az ingyenes verzió kedden jelenik meg, némileg rövidített formában. Aki csatlakozni szeretne a közösséghez, és hozzá szeretne férni minden műsorhoz, annak a Közösség vagy Belső kör csomagok valamelyikére lesz szüksége.