A magyarok Eb-sikerére fogadva nagyot lehet nyerni

A William Hill fogadóiroda szerint jelentős összeget kaszálhat az, aki a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki győzelmére tesz. Marco Rossi csapatának sikerére 81-szeres pénzt fizetnek, ami jelentős csökkenés a három évvel ezelőtti 401-szeres oddshoz képest.

Az angol válogatottat tartják a németországi Európa-bajnokság legnagyobb esélyesének, ahol végső győzelmük 4,5-szörös pénzt érne a fogadóknak. A további esélyesek között a világbajnoki ezüstérmes franciák (5,00), a házigazda németek (6,50), valamint Portugália (8,00) és Spanyolország (9,00) szerepelnek. A címvédő olaszok győzelme majdnem húszszoros megtérülést jelentene.

A magyar válogatottat azonos esélyekkel látják, mint Ausztriát, Svájcot és Szerbiát, mind a négy csapat 81-szeres nyereményszorzót kapott. A William Hill szerint Belgium, Dánia, a világbajnoki bronzérmes Horvátország és a márciusban legyőzött Törökország is nagyobb eséllyel rendelkezik a magyar csapatnál.

A magyarok döntőbe jutására 34-szeres, az elődöntőbe kerülésre 9-szeres, a negyeddöntőbe jutásra 5-szeres, míg a nyolcaddöntőbe kerülésre 1,67-es szorzót kínál a fogadóiroda.

A gólkirályi címre a William Hill a francia Kylian Mbappét (5,00) és az angol Harry Kane-t (6,00) tartja a legnagyobb esélyesnek. A magyar csapatkapitány, Szoboszlai Dominik 101-es nyereményszorzóval szerepel a listán.