Pető Brúnó a hírnévről és karrierjéről beszélt

Pető Brúnó, aki kezdetben futballista szeretett volna lenni, a zenében találta meg önmagát, és a televíziózás terén is kipróbálta már magát.

Pető Brúnó a Zsákbamacská című műsorban és az Ázsia Expressz kaland-realityben vált ismertté. A Borsnak adott interjúban beszélt arról, hogy a televíziózás és a zene egyaránt lehetőséget ad számára, hogy emberekhez szóljon, és mindkettőben megtalálja a kreatív kihívásokat. Örömmel fogadta el a műsorvezetői felkérést, különösen, hogy fiatalon, főműsoridőben teheti ezt a legnagyobb kereskedelmi tévében.

A rapper korábban a futballpályán szerette volna kipróbálni magát, négy-öt éves korától kezdve futballozott, és az U18-as korosztályos válogatottban is megfordult. Sérülése és a zenélés iránti egyre növekvő érdeklődése miatt azonban úgy döntött, hogy a sportágat háttérbe szorítja. Édesapja, Pető Zoltán kilencszeres válogatott labdarúgó volt, aki az 1996-os atlantai olimpián is csapatkapitányként szerepelt, de ő nem erőltette fiára a futballt. Pető Brúnó édesanyja közgazdász, és van egy öccse is, aki szintén a labdarúgás iránt érdeklődik.

A hirtelen jött népszerűséget és országos ismertséget Pető Brúnó szerényen kezeli. Úgy véli, nem az a típus, aki elszáll magától, és nem szereti, ha megkülönböztetik csak azért, mert ismert. Barátai segítenek neki a földön maradni. A maximalizmus jellemzi, mindenbe, amit csinál, beleadja a szívét és a lelkét, hogy a végén elégedett lehessen a végeredménnyel.

A TV2 bejelentette, hogy a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijében öt kiváló zenei személyiség foglal helyet, köztük két korábbi győztes, Rúzsa Magdolna és Molnár Ferenc Caramel. A zsűri további tagjai Marics Peti, Marsalkó Dávid és Papp Szabi lesznek. A csatorna programigazgatója, Fischer Gábor szerint a zsűri tagjai a jelenkori zenei élet csillagai, akik megszámlálhatatlan teltházas nagykoncertet adtak, és számos arany- és platinalemezt, valamint díjat zsebeltek be az évek során. Fischer Gábor hozzátette, hogy nagy várakozással tekintenek a Megasztárra, amiben a zsűrinek kulcsszerepe lesz.

A zsűri tagjai között van a Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid is, aki a valódiságot, az őszinteséget és a személyiséget fogja keresni a versenyzőkben. Marics Peti, a zsűri legfiatalabb tagja gyerekkorában még nézőként szurkolt a Megasztár stúdióban, és most az a célja, hogy olyan embereket találjanak, akik fenn is tudnak maradni és akiknek tényleg megváltozhat az életük. Papp Szabi, az egykori Supernem tagja izgul a versenyzőkkel együtt, és szeretne olyan mezőnyt összehozni, akikben látja a potenciált. A Megasztár győztesének nyereménye 40 millió forint, egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videóklip lesz, és a héten még várják a versenyzők jelentkezését.

Március végén kezdődött el a Megasztár hetedik évadának válogatója, amely rövid ideig zsűri nélkül zajlott, de a Tények Plusz című műsorban hivatalosan is bejelentették a zsűritagokat. A korábbi találgatások után a TV2 megerősítette, hogy a zsűriben Molnár Ferenc Caramel és Rúzsa Magdi mellett Marics Peti, Papp Szabi és Marsalkó Dávid foglal helyet. Vastag Csaba is részt vesz a Megasztár csapatában az idei szezonban. A műsor hat évadot élt meg, 2003 és 2005 között minden évben elindult, aztán 2008-tól kétévente tért vissza, egészen 2012-ig. A közlemény szerint a műsort a mai kor igényeire szabják és megújítják.