Melanie C balesetet szenvedett, de fitten lépett színpadra Szegeden

A Spice Girls egykori tagja, Melanie C, egy kisebb baleset ellenére is energikus előadást nyújtott a szegedi Déjà Vu Fesztiválon.

Melanie C, akit a Spice Girls napjaiban Sporty Spice-ként ismert meg a világ, nem hagyta, hogy egy kisebb baleset befolyásolja a szegedi koncertjét. Az énekesnő, aki június 8-án lépett fel a Déjà Vu Fesztiválon, lábán rögzítővel érkezett, de ez sem akadályozta meg abban, hogy a közönség előtt bizonyítsa: még mindig méltó a Sporty Spice becenévre.

Az Index beszámolója szerint Melanie C elesett, de jól érezte magát, és ezt egy levegőbe rúgással is alátámasztotta, jelezve, hogy "Sporty Spice még mindig sporty". A koncerten a rajongók nagy örömére a Spice Girls slágerei is felcsendültek, amelyeket a magyar közönség kívülről fújt, az énekesnő nagy meglepetésére.

A fesztiválon egy humoros esemény is történt, amikor a közönség egy guminőt próbált az énekesnőhöz juttatni, filctollal a szájában, valószínűleg autogram céljából, de Melanie C nem vett tudomást a kísérletről.